Panaire Ndërkombëtare

Nr. Sektori Shteti Vendndodhja Emri i Panairit Data Linku/ Website
1. Prodhime organike Gjermani Nuremberg BIOFACH 2020 12-15 Shkurt 2020 www.biofach.de
2. Sektori i këpucëve & lëkurës Itali Milano Micam 16-19 shkurt 2020 https://milano.themicam.com/
3. Sektori i pijeve dhe ushqimit Japoni Makuhari Messe FOODEX, 2020 10- 14  Mars 2020 https://www.jma.or.jp/foodex/en/
4. Sektrori i industrisë së drurit Mal i Zi Budva Furnitur Four Adria Fair 01-05 Prill 2020 www.adriafair.org
5. Turizem Gjermani Berlin ExpoCenter City: ITB Berlin 4- 8 Mars 2020 https://www.itb-berlin.de/en/
6. Sektori i pijeve dhe ushqimit Itali Rimini Macfruit 2020 5-7 Maj 2020 www.macfrut.com chevron_right
7. Sektori i tekstilit Londer Kensington Pure London 19-21 Korrik 2020 https://www.purelondon.com/about-pure-london
8. Sektori i ushqimit Poloni Varshave Warsaw Food Expo 23-25 Shtator https://warsawfoodexpo.pl/en/
9. Texttile Gjermani Duseldorf A+A Dusseldorf Workwear 26-29 Tetor 2020 https://www.aplusa-online.com/
10. Panairi i artizanatit Itali Milano L’Artigiano in Fiera 5 – 13 December 2020 https://artigianoinfiera.it/it/