Slider

Baza Ligjore AIDA

LIGJ Nr.10 303 - Për krijimin dhe mënyrën e organizimit e të funksionimit të Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve Pdf, Aida

Rregullore AIDAPdf, Aida

Statuti i AIDA Pdf, Aida

Kodi Etik AIDA Pdf, Aida

Vendim Bordi/ Struktura Pdf, Aida

Vendim për Emërimin e Anëtarëve të Bordit Drejtues të Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve Pdf, Aida

Vendim Përgjegjësi MFE Pdf, Aida

Vendimi i Këshillit të Ministrave për Anëtarët e Bordit të AIDA-s nga Sektori Privat Pdf, Aida

Ligji për Investimet e Huaja Pdf, Aida

Programi i Transparencës

Programi i Transparencës Pdf, Aida

Kërkesë për Informacion Pdf, Aida

Formular Ankese Pdf, Aida

Regjistri i Kërkesave 2020 Pdf, Aida

Koordinatori për të Drejtën e Informimit

Koordinator: Enkelejd Lamaj

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: +355 042 251001
Adresa: Rr. Skerdilajd Llagami, Nd. 1, H. 6, Kodi Postar 1019, Njësia Administrative 2, Tiranë
Orari: 08:00 – 16:30 e hënë – e enjte
Orari: 08:00 – 14.00 e premte