AIDA pjesë e BIOFACH 2022 Nuremberg, Gjermani, në datat 26 – 29 korrik 2022

|
  • Evente
BIOFACH 2022, është një nga panairet më të mëdha në botë për ushqimet organike, bimët aromatike dhe medicinale që do të mbahet në Nuremberg, Gjermani, në datat 26 – 29 korrik 2022.
Shqipëria do të marrë pjesë në panair me pavionin e saj të organizuar nga AIDA me mbështetjen e SIPPO Albania.
 
Stafi i AIDA-s dhe SIPPO-s vizitoi kompaninë BIDAJ sh.p.k në kuadër të këshillimit dhe mbështetjes për një pjesëmarrje sa më të suksesshme të kompanisë në BIOFACH 2022.
 
BIDAJ sh.p.k ishte pjesë e pavijonit të Shqipërisë gjatë edicionit të kaluar të BIOFACH duke finalizuar me sukses disa marrëveshje eksporti, ndërsa këtë vit kompania do të prezantohet në panair me stendën e saj.