Rozeta Murati (PF) ~Përfituese e Fondit të Ekonomisë Kreative

|
  • Lajme për NVM

AIDA në kuadër të monitorimit të fondeve zhvilloi takimin Door to Door në ambientet e aktiviteti të Rozeta Muratit, në qytetin e Fierit.

Rozeta Murati e ka nisuar veprimtarinë si artizane prej vitit 2010 dhe merret meqëndistari, punë artizanale dhe metrazhe.

Nga AIDA, në vitin 2019, ajo ka përfituar nga Fondi i Ekonomisë Kreative një grant për krijim prototipi.

Përfitimi i grantit e ka ndihmuar në rimëkëmbjen dhe zhvillimin e mëtejshëm të biznesit.

Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë: