Research and Innovation on cultural heritage and CCIs II- 2022

|
  • Lajme
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se është hapur thirrja: "Research and Innovation on cultural heritage and CCIs II- 2022".
 
Objektivi kryesor i kësa thirrje është të lehtësojë krijimin e një ekosistemi evropian të inovacionit të drejtuar nga kultura dhe krijimtaria, me kulturën dhe krijuesin (CCI) në zemër të saj
 
Afati i fundit i aplikimit është data 21 shtator 2022.
 
Për më shumë informacion ju ftojmë të vizitoni platformën Akses në Financë: https://aida-smefinance.gov.al/financial-schemes/research-and-innovation-on-cultural-heritage-and-ccis-ii-2022