Slider

#eduashqip është fushata më e re promovuese e Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në mbështetje të bizneseve shqiptare dhe produkteve ‘Made in Albania’. Kjo nismë synon të krijojë një katalog sa më të plotë dhe gjithëpërfshirës.

Na kontaktoni në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në numrin e telefonit 04 225 1001, dhe ta bëjmë së bashku të njohur produktin tuaj. Rrënjët janë të rëndësishme. Zgjidh shqip, duaje tënden.

Kjo fushatë promovimi e produkteve shqiptare ka si qëllim forcimin e sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme në vendin tonë.

Shfleto galerinë për t’u njohur me secilën prej tyre.