Strategic Investment Committe

CANCELLATION OF DECISION OF KIS NO. 2_7 DATED 27.07.2020 AND DECISION OF KIS NO. 2_10 DATED 04.02.2021 (Albanian Version)

PDF

THE CLIFFS (Albanian Version)

PDF

HELIOS GREEN ENERGY (Albanian Version)

PDF

PARKU AGROVOLTAIK FIER 170 MW (Albanian Version)

PDF

BELSHI SOLAR PARK VERBUND (Albanian Version)

PDF

EURON SOLAR PV 50 MW (Albanian Version)

PDF

IMPIANT FOTOVOLTAIK 150 MW, AGA SOLAR PARK (Albanian Version)

PDF

IMPIANT FOTOVOLTAIK 70 MW DH SOLAR (Albanian Version)

PDF

SOLAR ENERGY CELLS 300 MW (Albanian Version)

PDF

DISA SHTESA NË VENDIMIN NR 64 DATË 19.4.2018 TË NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR 69 DATË 24.06.2020 AGROILIRIA GROUP (Albanian Version)

PDF

PARKU I ENERGJISË DIELLORE 190 MW DHE TË ERËS 636 MW, TROPOJË (Albanian Version)

PDF

PLANTACIONI MOLLË & LULESHTRYDHE SHEQERASI (Albanian Version)

PDF

IMPIANTI AGRIVOLTAIK 120 MW (Albanian Version)

PDF

SAN PIETRO (Albanian Version)

PDF

JALA ENTERTAINMENT PARK (Albanian Version)

PDF

DAJTI EXPRESS RESORT (Albanian Version)

PDF

PËR NDËRTIMIN DHE MIRËMBAJTJEN E ZONËS SË TEKNOLOGJISË DHE ZHVILLIMIT EKONOMIK (TEDA) SPITALLË DHE INSTALIMIN E PARKUT FOTOVOLTAIK ME FUQI 40.54 MWP, DURRËS (Albanian Version)

PDF

NDËRTIM KOMPLEKSI TURISTIK NË ZONËN BREGDETARE GOLEM-BERYL RESORT (Albanian Version)

PDF

WHITE ROADS HOTEL (Albanian Version)

PDF

Green House Korça Resort (Albanian Version)

PDF

Aquatiq (Albanian Version)

PDF

Mediterranean Wave_II (Albanian Version)

PDF

MARINA DHE JAHTET E DURRESIT PER JV (Albanian Version)

PDF

FAFA RESORT (Albanian Version)

PDF

KAMPINGU PA EMËR – GURI I LËMUAR (Albanian Version)

PDF

PARKU ME ERE (Albanian Version)

PDF

PER TRANSFERIMIN E DISA PARCELAVE TË LIRA NË FPPMIS (Albanian Version)

PDF

RESORT TURISTIK ME VENDNDODHJE NË GJIRIN E LALËZIT (Albanian Version)

PDF

ZAGROTURIZEM (Albanian Version)

PDF

MARINA & JAHTET E DURRËSIT (Albanian Version)

PDF

MARINA HILLS (Albanian Version)

PDF

AQUATIQ 2 (Albanian Version)

PDF

Për një ndryshim në VKIS Green Coast 2 (Albanian Version)

PDF

Marina & Jahtet e Durresit (Albanian Version)

PDF

Mediterranean Wave (Albanian Version)

PDF

Manastir Resort (Albanian Version)

PDF

Ferma Akuaponi (Albanian Version)

PDF

AG.TCC (Albanian Version)

PDF

Cape of Rodon Faza 1 (Albanian Version)

PDF

Drymades Beach Resort (Albanian Version)

PDF

Beryl Resort (Albanian Version)

PDF

DELTA FALAISE RESORT & VILLAGE ZONA 2, 3, 4 & 5 (Albanian Version)

PDF

TEDA Tirane (Albanian Version)

PDF

Silver Sand (Albanian Version)

PDF

Ferme Akuaponi (Albanian Version)

PDF

Marina di Valona (Albanian Version)

PDF

AG.TCC (Albanian Version)

PDF

Gone Perivol (Albanian Version)

PDF

Banyan Tree Hotel Resort (Albanian Version)

PDF

Tirana City Center2 (Albanian Version)

PDF

Coast to Coast (Albanian Version)

PDF

Parku me ere (Albanian Version)

PDF

Green Coast 2 (Albanian Version)

PDF

Hotel Chaonians Deluce (Albanian Version)

PDF

Delta Falaise Resort & Village 1 (Albanian Version)

PDF

Jonian Heaven (Albanian Version)

PDF

Tirana City Center (Albanian Version)

PDF

BERYL RESORT (Albanian Version)

PDF

GREEN COAST 1 (Albanian Version)

PDF

SAN PIETRO 1 (Albanian Version)

PDF

JONIAN HEAVEN (Albanian Version)

PDF

Lajthiza (Albanian Version)

PDF

AGRO ILIRIA I (Albanian Version)

PDF

TEDA Kashar (Albanian Version)

PDF

ALBPANEL_III (Albanian Version)

PDF

STARTEK _DHËRMI RESORT (Albanian Version)

PDF

ADRIATIKA HOLDING (Albanian Version)

PDF

AGRO ILIRIA (Albanian Version)

PDF

AQUATIQ (Albanian Version)

PDF

ADRIATIKA HOLDING (Albanian Version)

PDF

Kep Merli (Albanian Version)

PDF

ALBPANEL II (Albanian Version)

PDF

MABETEX_ Divjaka Resort (Albanian Version)

PDF

Krorëz Park Resort (Albanian Version)

PDF

Eurocol_White Rocks (Albanian Version)

PDF

YURA (Albanian Version)

PDF

GPP Korca (Albanian Version)

PDF

NOVOSELË (Albanian Version)

PDF

AGROCON (Albanian Version)

PDF

VALA MARE II (Albanian Version)

PDF

SARANDA MARINA RESORT (Albanian Version)

PDF

SAN PIETRO (Albanian Version)

PDF

KEP MERLIN (Albanian Version)

PDF

KOMPLEKS TURISTIK DHËRMI (Albanian Version)

PDF

DELTA BAY (Albanian Version)

PDF

GONE PERIVOL (Albanian Version)

PDF

ALBPANEL (Albanian Version)

PDF

KIS PORO (Albanian Version)

PDF

Green Coast (Albanian Version)

PDF

New Born (Albanian Version)

PDF

Social Media

Social Media