Komiteti Investimeve Strategjike (KIS)

ANULIM E VENDIMIT TE KIS NR.2_7 DATE 27.07.2020 DHE VENDIMIT TE KIS NR 2_10 DATE 04.02.2021

PDF

THE CLIFFS

PDF

HELIOS GREEN ENERGY

PDF

PARKU AGROVOLTAIK FIER 170 MW

PDF

BELSHI SOLAR PARK VERBUND

PDF

EURON SOLAR PV 50 MW

PDF

IMPIANT FOTOVOLTAIK 150 MW, AGA SOLAR PARK

PDF

IMPIANT FOTOVOLTAIK 70 MW DH SOLAR

PDF

SOLAR ENERGY CELLS 300 MW

PDF

DISA SHTESA NË VENDIMIN NR 64 DATË 19.4.2018 TË NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR 69 DATË 24.06.2020 AGROILIRIA GROUP

PDF

PARKU I ENERGJISË DIELLORE 190 MW DHE TË ERËS 636 MW, TROPOJË

PDF

PLANTACIONI MOLLË & LULESHTRYDHE SHEQERASI

PDF

IMPIANTI AGRIVOLTAIK 120 MW

PDF

SAN PIETRO

PDF

JALA ENTERTAINMENT PARK

PDF

DAJTI EXPRESS RESORT

PDF

PËR NDËRTIMIN DHE MIRËMBAJTJEN E ZONËS SË TEKNOLOGJISË DHE ZHVILLIMIT EKONOMIK (TEDA) SPITALLË DHE INSTALIMIN E PARKUT FOTOVOLTAIK ME FUQI 40.54 MWP, DURRËS

PDF

NDËRTIM KOMPLEKSI TURISTIK NË ZONËN BREGDETARE GOLEM-BERYL RESORT

PDF

WHITE ROADS HOTEL

PDF

Green House Korça Resort

PDF

Aquatiq

PDF

Mediterranean Wave_II

PDF

MARINA DHE JAHTET E DURRESIT PER JV

PDF

FAFA RESORT

PDF

KAMPINGU PA EMËR – GURI I LËMUAR

PDF

PARKU ME ERE

PDF

PER TRANSFERIMIN E DISA PARCELAVE TË LIRA NË FPPMIS

PDF

RESORT TURISTIK ME VENDNDODHJE NË GJIRIN E LALËZIT

PDF

ZAGROTURIZEM

PDF

MARINA & JAHTET E DURRËSIT

PDF

MARINA HILLS

PDF

AQUATIQ 2

PDF

Për një ndryshim në VKIS Green Coast 2

PDF

Marina & Jahtet e Durresit

PDF

Mediterranean Wave

PDF

White Roads

PDF

Manastir Resort

PDF

Ferma Akuaponi

PDF

AG.TCC

PDF

Cape of Rodon Faza 1

PDF

Drymades Beach Resort

PDF

Blue Bay

PDF

Beryl Resort

PDF

DELTA FALAISE RESORT & VILLAGE ZONA 2, 3, 4 & 5

PDF

TEDA Tirane

PDF

Ferme Akuaponi

PDF

Marina di Valona

PDF

AG.TCC

PDF

Gone Perivol

PDF

Banyan Tree Hotel Resort

PDF

Tirana City Center2

PDF

Coast to Coast

PDF

Parku me ere

PDF

Green Coast 2

PDF

Aquatiq

PDF

Hotel Chaonians Deluce

PDF

Delta Falaise Resort & Village 1

PDF

Jonian Heaven

PDF

Tirana City Center

PDF

BERYL RESORT

PDF

GREEN COAST 1

PDF

SAN PIETRO 1

PDF

JONIAN HEAVEN

PDF

Lajthiza

PDF

AGRO ILIRIA I

PDF

TEDA Kashar

PDF

ALBPANEL_III

PDF

ADRIATIKA HOLDING

PDF

AGRO ILIRIA

PDF

AQUATIQ

PDF

ADRIATIKA HOLDING

PDF

Kep Merli

PDF

ALBPANEL II

PDF

MABETEX_ Divjaka Resort

PDF

Krorëz Park Resort

PDF

Eurocol_White Rocks

PDF

YURA

PDF

GPP Korca

PDF

NOVOSELË

PDF

AGROCON

PDF

VALA MARE II

PDF

SARANDA MARINA RESORT

PDF

SAN PIETRO

PDF

KEP MERLIN

PDF

KOMPLEKS TURISTIK DHËRMI

PDF

DELTA BAY

PDF

GONE PERIVOL

PDF

ALBPANEL

PDF

KIS PORO

PDF

Green Coast

PDF

New Born

PDF

Social Media