AIDA vijon bashkëpunimin me bashkitë në kuadër të shërbimeve Aftercare

  Në datën 20 shkurt 2024, stafi i sektorit Investime & Aftercare pranë AIDA-s realizoi një vizitë në Bashkinë Korçë, në kuadër të shtrirjes së rrjetit të bashkëpunimit me bashkitë e vendit duke u fokusuar në shërbimet e përkujdesjes ndaj investitorëve ekzistues në Shqipëri. Gjatë kësaj vizitë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes dy institucioneve, […]

Drejtori Ekzekutiv i AIDA-s Znj. Laura Plaku (Saro), mirëpriti delegacionin me përfaqësues të Sipërmarrësve të Rinj të zonës së Salernos

Drejtori Ekzekutiv i AIDA-s Znj. Laura Plaku (Saro), pati kënaqësinë të priste në ambientet e AIDA-s, delegacionin me përfaqësues të Sipërmarrësve të Rinj të zonës së Salernos, të shoqëruar nga Confindustria Albania. Takimi kishte si qëllim njohjen me mundësitë e investimit në Shqipëri, avantazhet që ofron vendi ynë, lëhtësirat për sipërmarrësit e huaj, sektorët strategjikë, […]

Thirrje për aplikim për përzgjedhjen e mentorëve për ofrimin e trajnimit për sipërmarrje për të rinjtë (grupmosha 15-29 vjeç) dhe gra të papuna në zonën e Bashkisë Shkodër, Bashkisë Vau i Dejës dhe Bashkisë Malësi e Madhe

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të zbatimit të projektit “Aftësi për Punësim të Qendrueshëm dhe Rritje Ekonomike Gjithëpërfshirëse të Rajonit Ndërkufitar të Shqipërisë dhe Malit të Zi – Aftësi për Punësim Shqipëri – Mal i Zi”, “Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar Mal i Zi – Shqipëri 2014 – 2020”, nën Instrumentin për […]

Thirrje për aplikim për përzgjedhjen e të rinjve (grupmosha 15-29 vjeç) dhe gra të papuna për mbështetje në fillimin e biznesit të tyre në zonën e Bashkisë Shkodër, Bashkisë Vau i Dejës dhe Bashkisë Malësi e Madhe

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të zbatimit të projektit “Aftësi për Punësim të Qendrueshëm dhe Rritje Ekonomike Gjithëpërfshirëse të Rajonit Ndërkufitar të Shqipërisë dhe Malit të Zi – Aftësi për Punësim Shqipëri – Mal i Zi”, “Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar Mal i Zi – Shqipëri 2014 – 2020”, nën Instrumentin për […]

Drejtori Ekzekutiv i AIDA-s, Znj. Laura Plaku (Saro), mirëpriti në një takim Ambasadorin e Mbretërisë së Hollandës në Tiranë, SH.T.Z Reinout Vos.

Drejtori Ekzekutiv i AIDA-s, Znj. Laura Plaku (Saro), mirëpriti në një takim Ambasadorin e Mbretërisë së Hollandës në Tiranë, SH.T.Z Reinout Vos. Fokusi i takimit ishte nxitja e bashkëpunimit për zgjerimin e investimeve holandeze në Shqipëri. Gjatë takimit u diskutua mbi zhvillimin e sektorëve potencialë në vendin tonë dhe mundësitë konkrete që ofron secili sektor. […]

Dita e tretë në BIOFACH 2024

Dita e tretë në BIOFACH 2024, të thuash e jashtëzakonshme është shumë pak! Ndërsa AIDA, SIPPO dhe SECO u mblodhën për një takim të rëndësishëm, kompanitë tona pjesëmarrëse vazhduan të shkëlqejnë, duke prezantuar bukurinë dhe cilësinë unike të bimëve tona mjekësore, erzave dhe vajit të ullirit. Ka qenë një ditë tjetër e ngarkuar dhe produktive, […]

AIDA, ka kënaqësinë të njoftojë se procesi i nominimit për Gratë Sipërmarrëse të Vitit 2023 të Ballkanit Perëndimor ka filluar.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA), ka kënaqësinë të njoftojë se procesi i nominimit për Gratë Sipërmarrëse të Vitit 2023 të Ballkanit Perëndimor ka filluar. Ky proces është ndërmarrë në kuadër të Planit të Veprimit të Tregut të Përbashkët Rajonal 2021-2024 dhe agjendës së Regional Cooperation Council(RCC), për Fuqizimin Ekonomik të Grave. Kjo nismë synon […]

AIDA, ju informon mbi zhvillimin e Konferencës RE:D (Real Estate: Development), 28-29 shkurt 2024,Zagreb, Kroaci

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA), ju informon mbi zhvillimin e Konferencës RE:D (Real Estate: Development), e cila do të mbahet në datat 28-29 shkurt 2024, në Zagreb, Kroaci, e organizuar nga HESA Group. RE:D është një konferencë dedikuar zhvillimit të investimeve në pasuri të paluajtshme në rajon. Qëllimi i kësaj konference është të bëjë […]

Dita e dytë në BIOFACH 2024

Dita e dytë në BIOFACH 2024 është në lëvizje të vazhdueshme, me takime domethënëse dhe të frytshme biznesi. AIDA dhe kompanitë pjesëmarrëse po zhvillojnë diskutime të thella, duke eksploruar partneritete të reja dhe shkëmbyer njohuri mbi potencialin e pasur të bujqësisë shqiptare. Qëndroni të sintonizuar për përditësimet, ndërsa ne vazhdojmë të ndërtojmë marrëdhënie biznesi dhe […]

Dita e parë në BIOFACH 2024

Udhëtim i jashtëzakonshëm ka qenë dita e parë në BIOFACH 2024 AIDA është krenare që ka promovuar bimët mjekësore dhe vajin e ullirit më të mirë të Shqipërisë, së bashku me gjashtë kompanitë përfaqësuese të jashtëzakonshme. Sot ishte vetëm fillimi i udhëtimit tonë 3 ditor, nga diskutimet tërheqëse, tek takimet produktive B2B. Kushtojini vëmendje për […]

Social Media