Kontakt

Kontaktoni dhe pyesni stafin e AIDA-s

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, (AIDA)

Adresa

Rr. “Skerdilajd Llagami”, Nd. 1, H.6, K. Postar 1019,  Tiranë

Telefon

+355 (0)42 251 001  

Email

info@aida.gov.al

Orari

08:00 – 16:30 e hënë – e enjte
08:00 – 14.00 e premte

Na kontaktoni

Social Media