SMART MAP

Albania Smart MAP

Zbulo Shqipërinë dhe njihu me projektet dhe potencialin e saj të investimeve.

Shqipëria

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Qarku Berat

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Qarku Lezhë

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Qarku Fier

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Industri Automotive

Fabrikë për prodhimin e sistemeve dhe pjesëve elektrike për automobile me vendndodhje në Bazon e Tubave, Fier. Ky projekt është i realizuar.

Vlera e investimit: 6 459 000 €

Numri i të punësuarve: 1 850

Sektori: Industri Automotive

Bujqësi

Fermë Bujqësore me vendndodhje në Krutje, Lushnjë. Ky projekt është i realizuar.

Vlera e investimit: 5 832 000 €

Numri i të punësuarve: 120

Sektori: Bujqësi

Bujqësi

Planatacion shege, avokado, finger lime me vendndodhe në Divjakë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 40%.

Vlera e investimit: 6 627 000 €

Numri i të punësuarve: 115

Sektori: Bujqësi

Qarku Shkodër

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Turizem

Një hotel modern, si dhe një fabrikë e re e ambalazhimit të ujit të pijshëm në shishe, me vendndodhje në Fshatin Lajthizë, Fushë – Arrëz. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 30%.

Vlera e investimit: 20 000 000 €

Numri i të punësuarve: 200

Sektori: Turizëm

Qarku Vlorë

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Turizem

Kompleks turistik me 1 hotel me kapacitet 100 dhoma, me 188 vila dhe 136 apartamente, me vendndodhje në Palasë. Ky projekt është i realizuar.

Vlera e investimit: 52 500 000 €

Numri i të punësuarve: 250

Sektori: Turizëm

Turizem

Kompleks Turistik me hoteleri dhe fshat turistik e ambiente shërbimi, me vendndodhje në Palasë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 20%.

Vlera e investimit:  32 500 000 €

Numri i të punësuarve: 200

Sektori: Turizëm

Turizem

Kompleks Turistik me hotel me 5 yje me kapacitet prej 210 njësi, hotel me 4 yje me kapacitet 210 njësi dhe 63 vila të llojeve të ndryshme, si edhe shërbime të tjera, me vendndodhje në Ksamil.

Vlera e investimit: 78 000 000 €

Numri i të punësuarve: 263

Sektori: Turizëm

Turizem

Resort Turistik, me vendndodhje në Dhërmi.

Vlera e investimit: 6 800 000 €

Numri i të punësuarve: 81

Sektori: Turizëm

Turizem

Resort Turistik me një hotel me kapacitet me 60 dhoma dhe me 60 vila të tipologjive të ndryshme, me vendndodhje në Jalë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 30%.

Vlera e investimit: 67 000 000 €

Numri i të punësuarve: 620

Sektori: Turizëm

Turizem

Hotel me 4 yje në Kompleksin turistik “Thymus”, me vendndodhje në Dhërmi.

Vlera e investimit: 5 500 000 €

Numri i të punësuarve: 90

Sektori: Turizëm

Turizem

Investim kompleks i përbërë nga 3 hotele dhe vila rezidenciale, me vendndodhje në fshatin Gajtanitika dhe Perivolo, Himarë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 30%.

Vlera e investimit: 56 910 000 €

Numri i të punësuarve: 150

Sektori: Turizëm

Turizem

Projekt i integruar i cili konsiston në zhvillimin e një infrastrukture koncensionare portuale turistike si dhe zhvillimin e njësive akomoduese, hoteleri e shërbime të standardizuara të zonës në kufi me infrastrukturën portuale, me vendndodhje në Vlorë.

Vlera e investimit: 105 000 000 €

Numri i të punësuarve: 1 000

Sektori: Turizëm

Turizem

Projekti përfshin ndërtimin e 5 hoteleve me nga 100 dhoma secili, vila individuale elitë, apartamente, pishina, restorante, bar-kafe, qendër shëndetësore, palestër dhe një park publik.

Vlera e investimit: 60 800 000 €

Numri i të punësuarve: 720

Sektori: Turizëm

Turizem

Projekti parashikon ndërtimin e një resorti, që do të ketë në përbërje 1 hotel dhe struktura akomoduese me rreth 33 njësi të ndara me kapacitet total që variojnë nga 83-100 shtretër, restorant, bar, pishinë e jashtme dhe të tjera, me vendndodhje në Sarandë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 20%.

Vlera e investimit: 28 000 000 €

Numri i të punësuarve: 180

Sektori: Turizëm

Turizem

Ndërtimi i një resorti, që do të ketë në përbërje një hotel dhe struktura akomoduese me kapacitet total prej 150 njësi, restorante, bare, SPA dhe të tjera, me vendndodhje në Sarandë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 20%.

Vlera e investimit: 10 000 000 €

Numri i të punësuarve: 100

Sektori: Turizëm

Qarku Gjirokastër

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Agroturizëm

Hotel me 62 dhoma si edhe një sërë mjedisesh të tjera çlodhëse, rekreative e bujqësore, me vendndodhje në Tepelenë. Statusi i realizimit të projektit është në proces me një realizim aktual prej 30%.

Vlera e investimit: 5 475 335 €

Numri i të punësuarve: 85

Sektori: Agroturizëm

Qarku Elbasan

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Qarku Kukës

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Energji

Projekti konsisiton në një Park me erë dhe Park fotovoltaik, në zonën e Tropojës. Akoma nuk ka nisur zbatimi I tij.

Vlera e investimit: 1 200 000 000 €

Numri i të punësuarve:

Sektori: Energji

Qarku Dibër

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Qarku Durrës

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Turizem

Kompleks turistik me vila dhe apartamente, vendosur në Hamallaj, Durrës. Ky projekt është i realizuar.

Vlera e investimit:  26 000 000 €

Numri i të punësuarve: 250

Sektori: Turizëm

Turizem

Kompleks Turistik me hoteleri me 5 yje, me kapacitet prej 500 dhoma, si edhe dhe me fshat turistik e ambjente shërbimi, në Gjirin e Lalzit, Durrës. Ky projekt është i realizuar.

Vlera e investimit:  88 000 000 €

Numri i të punësuarve: 250

Sektori: Turizëm

Turizem

Projekt i integruar me port turistik dhe struktura akomoduese elitare, rezidenca me standard të lartë dhe shërbime në funksion të tyre.

Vlera e investimit:  2 000 000 000 €

Numri i të punësuarve: 12 000

Sektori: Turizëm-Infrastrukturë

Turizem

Kompleks turistik me hotel me 5 yje me kapacitet prej 250 dhoma, me 500 apartamente dhe vila.

Vlera e investimit:  216 000 000 €

Numri i të punësuarve: 252

Sektori: Turizëm

Qarku Tiranë

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Turizem

Hotel me 5 yje me 250 dhoma dhe 60 njesi apartamentesh dhe Kazino.

Vlera e investimit:  197 000 000 €

Numri i të punësuarve:

Sektori: Turizëm dhe Kazino

Turizem

Projekti ka në fokus rijetëzimin e ish Kampit të Pionereve, si edhe 12 vileta druri.

Vlera e investimit:  12 000 000 €

Numri i të punësuarve: 84

Sektori: Turizëm

Teknologji

Realizimi i një Zone të Teknologjisë dhe Zhvillimit Ekonomik me qëllim tërheqjen e investimeve të huaja dhe teknologjive të reja dhe teknologjive të informacionit, hapjen e vendeve të reja të punës, nxitjen e zhvillimit ekonomik të qytetit të Tiranës duke përfshirë industri që përmbushin standarde ndërkombëtare me produktivitet të lartë.

Vlera e investimit: 62 000 000 €

Numri i të punësuarve: 6 000

Sektori: Zonë e Teknologjisë dhe Zhvillimit Ekonomik

Qarku Korçë

Image Description

Projekte të miratuara

Image Description

Vlerat e investimeve

Image Description

Numri i të punësuarve

Image Description

Aktivitetet ekonomike

Bujqësi

Fermë me luleshtrydhe dhe mollë me vendndodhje në Maliq.

Vlera e investimit:  3 125 538 €

Numri i të punësuarve: 180

Sektori: Bujqësi

Turizem

Hotel me 5 yje me 94 dhoma, me vendndodhje në Korçë.

Vlera e investimit:  18 000 000 €

Numri i të punësuarve:

Sektori: Turizëm

Vlorë
1
Himarë
6
2
Sarandë
2
Tepelenë
1
Fier
1
Lushnje
1
Divjakë
1
Durrës
2
2
Tiranë
3
Fushë Arrez
1
Tropojë
1
Korçë
1
Maliq
1
Qarku Dibër Qarku Kukës Qarku Korçë Qarku Elbasan Qarku Gjirokastër Qarku Vlorë Qarku Shkodër Qarku Fier Qarku Tiranë Qarku Durrës Qarku Lezhë Qarku Berat

Social Media