13-17 shtator 2023, do të organizohet Edicioni i 55-të i Panairit Ndërkombëtar të Tregtisë dhe Biznesit – MOS 2023, në Celje, Slloveni.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton që në datat 13-17 shtator 2023, do të organizohet Edicioni i 55-të i Panairit Ndërkombëtar të Tregtisë dhe Biznesit – MOS 2023, në Celje, Slloveni. Ky është panairi më i madh në Sllovëni, i cili çdo vit mbledh qindra vizitorë dhe ekspozues.
MOS 2023 do të organizohet në pesë zona ekspozimi për sektrorët si: Turizmi, Energjia, Materialet e ndërtimit dhe rinovimit të shtëpive, Inovacioni, si edhe Produktet konsumatore.
Panairi do të jetë një mundësi e shkëlqyer për bisneset të hyjnë në tregje të reja dhe lidhin kontrata bashkëpunimi.
Për më shumë informacion mbi panairin lutem vizitoni linkun: https://ce-sejem.si/sejmi/52-mos/
BACK TO NEWS