AIDA dhe Albchef organizuan një mbrëmje të veçantë , Shqipëria foli përmes shijeve, aromave dhe artit
AIDA dhe Albchef organizuan një mbrëmje të veçantë
, Shqipëria foli përmes shijeve, aromave dhe artit 

. Prania e ish-shefit të Élysée, Z. Guillaume Gomez
, të ftuarit të nderit të mbrëmjes, që aktualisht është edhe President i Groupe Gastronomie, Ambasadores së Francës
, Kryeministrit Rama
dhe mjeshtrave të kuzhinës sonë 
e bëri këtë event një pikëtakim të kulturave dhe një dialog të ri për gastronominë shqiptare. Baleti e veshi atmosferën me magji 
, duke krijuar një lojë të bukur midis lëvizjes dhe traditës.
Vera e mirë shqiptare 
dhe pjatat tona karakteristike
i dhanë tryezës një identitet të fortë, një prezencë që i flet botës me krenari. Ishte një mbrëmje ku çdo element — arti
, mikpritja
, shija
— ndërtoi një histori të përbashkët që mbetet gjatë në kujtesë.
Një mbrëmje ku Shqipëria u tregua në dritën e saj më të mirë 
. Por që është edhe vetëm fillimi i një rrugëtimi të gjatë së bashku me shefat, kantinat, prodhuesit etj. 



