“AgroPark Tirana” tregu më i ri agroushqimor në Farkë, hapi dyert në datë 5 maj 2023

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju njofton që “AgroPark Tirana” tregu më i ri agroushqimor në Farkë, hapi dyert në datë 5 maj 2023. AIDA ishte pjesëmarrëse në një stendë informuese me qëllim mbështetjen dhe promovimin e sektorit të bujqësisë dhe produkteve “Made in Albania”.
Tregu i ri agroushqimor ka si qëllimi kryesor, që fermerët të mund të shesin produktet e tyre me zero taksa dhe gjithashtu konsumatorët të arrijnë të blejnë produktet bio me çmimet më të lira.
BACK TO NEWS