AIDA ishte pjesëmarrëse në panairin “Agro Tech & Natural Expo 2024”, me stendë së bashku me 10 kompani prodhuese, gjatë tre ditëve të panairit, që u zhvillua në datat 16-18 maj 2024.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) ishte pjesëmarrëse në panairin “Agro Tech & Natural Expo 2024”, me stendë së bashku me 10 kompani prodhuese, gjatë tre ditëve të panairit, që u zhvillua në datat 16-18 maj 2024.
Kompanitë pjesëmarrëse në stendën e AIDA ishin Bonum, Enofama, Artizanët-Vau i Dejës, Morava, Veza Savio, Albania Piemonte, Mjalt Lenie, Mjalt Viktor Malutaj, Veleçik Milk dhe Vaj ulliri Musai.
Ky event i rëndësishëm bëri bashkë aktorët më të rëndësishëm të kësaj fushe dhe i shërbeu kompanive pjesëmarrëse në stendën e AIDA për të promovuar produktet e tyre dhe krijuar kontakte të reja
BACK TO NEWS