AIDA priti ditën e sotme në një takim, përfaqësuesen e Departamentit të Ndërmarrësisë, të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Kosovë, Znj. Valmira Sejdiu

AIDA priti ditën e sotme në një takim, përfaqësuesen e Departamentit të Ndërmarrësisë, të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Kosovë, Znj. Valmira Sejdiu.

Në takim u diskutua mbi zhvillimin e instrumenteve për mbështetjen e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme, sfidat dhe përvojat rreth sipërmarrjeve, si edhe politika të tjera që mbështesin NMVM.

BACK TO NEWS