Bëhuni pjesë e eventit “SIAL Canada”, 30 Prill – 2 Maj 2019, Toronto

Në datat 30 Prill – 2 Maj 2019 do të mbahet në Toronto, eventi “SIAL Canada”, në qendrën Enercare Center. “SIAL Canada” do të jetë tregu më i madh ndërkombëtar për profesionistët e sektorit ushqimor, i konceptuar si një “ONE-STOP-SHOP”. Kjo do të jetë një ngjarje e padiskutueshme për ata që duan të qëndrojnë të informuar me revolucionin e sektorit ushqimor.

Bëhuni pjesë e “SIAL Canada”, për të eksploruar tregje të reja, për të shkëmbyer eksperiencat me kompanitë agro-ushqimore të botës dhe për të qëndruar në kontakt me trendet dhe inovacionin.

Për më shumë informacion vizitoni linkun:sial-canada-2019

BACK TO NEWS