Dita e tretë në BIOFACH 2024

Dita e tretë në BIOFACH 2024, të thuash e jashtëzakonshme është shumë pak!
Ndërsa AIDA, SIPPO dhe SECO u mblodhën për një takim të rëndësishëm, kompanitë tona pjesëmarrëse vazhduan të shkëlqejnë, duke prezantuar bukurinë dhe cilësinë unike të bimëve tona mjekësore, erzave dhe vajit të ullirit.
Ka qenë një ditë tjetër e ngarkuar dhe produktive, por ne jemi të emocionuar të ndajmë thelbin e bujqësisë shqiptare me botën edhe për një ditë tjetër.
Qëndroni të sintonizuar për më shumë përditësime!
BACK TO NEWS