DOMOTEX Turkey, 27 – 30 Prill 2019, Gaziantep

Në vitin e 6-të, DOMOTEX Turkey do të demonstrojë rëndësinë e tij vazhdimisht në rritje për industrinë e tapeteve dhe parketeve në Turqi dhe shtete të tjera. DOMOTEX Turkey 2019 do t’u ofrojë ekspozuesve dhe vizitorëve të saj me një mundësi të jashtëzakonshme për të arritur tregjet e huaja.

Pse DOMOTEX?

• DOMOTEX Turqia është panairi kryesor i Turqisë për tapete dhe parkete më cilësore.

• Gaziantep është qendra e tapeteve që përdorur teknologjinë më të avancuar.

• Mundësi për krijimin e lidhjeve të reja ndërkombëtare të biznesit përmes

• Ndërgjegjësimi ndërkombëtar me forcën e markës DOMOTEX dhe reputacionit ndërkombëtar të Deutsche Messe dhe rrjetit të gjerë të përfaqësuesve të saj në mbarë botën

Për më shumë informacion vizitoni linkun: http://www.domotexturkey.com/en

BACK TO NEWS