Edicioni i 3-të të “International Leather Line & Conf Expo 2022”

Ditën e sotme, AIDA ishte pjesë e panelit në Forumin e Promovimit të Eksporteve II, në kuadër të Edicionit të 3-të të “International Leather Line & Conf Expo 2022”, të organizuar nga ExpoCity Albania.

 

Pjesë e panelit ishin edhe përfaqësues nga Swiss Import Promotion Programme (SIPPO) dhe Pro Export Albania, të cilët mbështesnin zhvillimin e këtij forumi.

 

AIDA prezantoi shërbimet që ofron agjencia për mbështetjen dhe zhvillimin e bizneseve shqiptare nëpërmjet granteve, platformave, si edhe promovimit në tregjet ndërkombëtare.

BACK TO NEWS