Forumi i Biznesit Shqipëri – Çeki

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Çeke në Shqipëri dhe Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme, organizuan më datë 26 mars 2024, Forumin e Biznesit Shqipëri – Çeki, si një dëshmi e vullnetit të përbashkët për të thelluar bashkëpunimin ekonomik dhe eksplorimin e mundësive dypalëshe për të […]

Forumi i Biznesit Shqipëri – Arabia Saudite

Më datë 1 mars 2024, u zhvillua Forumi i Biznesit Shqipëri – Arabia Saudite, për të thelluar bashkëpunimin, tërheqjen e investimeve të huaja në Shqipëri, si edhe krijuar një klimë të favorshme për biznesin. Pjesë e panelit folës ishin përfaqësues të delegacionit të palës së Arabisë Saudite dhe përfaqësues të Qeverisë Shqiptare, Ministri i Ekonomisë, […]

Tryeza e Rrumbullakët e Biznesit “Poloni – Shqipëri”

Sot u mbajt Tryeza e Rrumbullakët e Biznesit “Poloni – Shqipëri” me pjesëmarrjen e Presidentit të Republikës së Shqipërisë Sh.T.Z. Bajram Begaj dhe Presidentit të Republikës së Polonisë Sh.T.Z. Andrzej Duda. Ky aktivitet i bashkëorganizuar nga Agjencia Polake e Investimeve dhe Tregtisë (PAIH) dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), mori një vëmendje të […]

Forumi i Biznesit Shqipëri – Gjermani

Ditën e sotme, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), organizoi Forumin e Biznesit Shqipëri – Gjermani. Pjesmarrësit kryesorë të këtij aktiviteti ishin rreth 40 biznese të reja gjermane të rrjetit “The Young Entrepreneurs” dhe rreth 60 biznese shqiptare me interesa direkte në fushat e bizneseve mike. Vizita e delegacionit gjerman kishte si qëllim njohjen […]

Dita e Ceremonisë Kombëtare të Shqipërisë në Expo 2020 Dubai

Pjesëmarrja e Shqipërisë në EXPO 2020 Dubai për periudhën 6-mujore, bashkë me 192 shtete, kulmoi me Ditën Kombëtare më datë 9 mars. Kjo ditë e rëndësishme bëri bashkë vizitorë të pavijonit të Shqipërisë dhe miq e dashamirës të vendit tonë. Shqipëria ishte në qendër të organizimeve, ku gjatë gjithë ditës u mbajtën përformanca të ndryshme […]

AIDA organizon pjesëmarrjen e një delegacioni biznesi në Expo 2020 Dubai

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në rolin e institucionit koordinues të pavijonit shqiptar në panairin botëror Expo 2020 Dubai, organizoi në datat 9-10 dhjetor aktivitetin e ndërmjetësimit për bizneset me temë “Albanian companies to EXPO 2020 Dubai opportunities”, në Dubai. Pjesëmarrës në aktivitet ishin përfaqësues të bizneseve shqiptare dhe të huaja, dhoma tregtie […]

“Taste Albania”, 26 shkurt 2022, Dubai

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCIT), në kuadër të Javës së Ushqimit, Bujqësisë dhe Jetesës, në Ekspo 2020 Dubai, organizojnë eventin “Taste Albania”, datë 26 shkurt 2022, ora 11:00-14:00, në Business Connect Centre (BCC). 19 kompani nga Shqipëria do të jenë pjesë e “Taste […]

Prezantimi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve në EXPO 2020 Dubai

Sot, më datë 8 nëntor 2021, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të pjesëmarrjes në panairin ndërkombëtar EXPO 2020 Dubai, organizoi një event në qendrën Business Connect Center. Qëllimi i eventit ishte prezantimi i Shqipërisë si një destinacion investimesh dhe i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve si strukturë lehtësuese dhe promovuese […]

Social Media