Eventi “Global Media Briefing”, 20 – 22 Tetor 2019, Dubai

Nësë nuk keni derguar akoma shprehjen tuaj të interesit për të qënë pjesë e EXPO 2020 Dubai, ju inkurajojme ta dergoni atë nëpërmjet Sistemit të Informacionit të Mediave Dubai, Tawassul.

Expo 2020 Dubai fton median të regjistrohet për të asistuar në planifikimin e mbulimit të Expo-s dhe udhëtimit për në Expo 2020 Dubai në linkun: https://media.expo2020dubai.com/.

Media, është gjithashtu e ftuar të regjistrohet për pjesëmarrje në “Global Media Briefing”, që do të zhvillohet në datat 20 – 22 Tetor 2019 në Dubai në linkun: media.services@expo2020.ae.

Global Media Brifing është një mundësi për mediat kryesore të hedhin një vështrim ekskluziv në Expo 2020 Dubai dhe të planifikojnë mbulimin e tyre të Expo-s. Zbuloni shfaqjen më madhështore në botë, arritjeve njerëzore, mundësi që nuk duhen humbur ndërkohë që festojmë vitin e mbetur nga nisja e expo-s. Mediat do të kenë mundësi për pjesëmarrje në njoftime operacionale, një turne ekskluziv në sit-in e faqes së Expo 2020 Dubai dhe Expo Media Center.

Për më shumë informacion nga sa më sipër dhe së çfarë media mund të presë në Expo 2020 Dubai, lutem shikoni dokumentet me poshte:

Expo 2020 Media Operations July 2019.pdf

EXPO 2020 Dubai – Global Media Briefing invitation.pdf

Duke shpresuar t’ju shohim në Expo 2020 Dubai.

BACK TO NEWS