Eventi “Zgjidh të Vendit” vijoi me një mini panair.

Eventi “Zgjidh të Vendit” vijoi me një mini panair.
Prodhuesit vendas 🧑‍🌾 promovuan produktet e tyre, duke ofruar degustimin, si dhe patën mundësinë të prezantonin ofertën e tyre për hotelierët 🏨 më të rëndësishëm që operojnë në vendin tonë, të pranishëm në event.
Prezantimi i produkteve si vera🍷, birra🍺, bulmeti🧀, reçeli 🫙, glikoja🍧, mjalti 🍯 dhe vaji i ullirit🫒, nga prodhues të ndryshëm, u vizitua edhe nga z. Blendi Gonxhja, Ministër i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, znj. Mirela Kumbaro, Ministër i Turizmit dhe Mjedisit dhe z. Enio Civici, zv/ministër i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.
Ky event ishte vetëm hapi i parë i ndërmarrë, drejt një rrugëtimi që do ndiqet në vijim, për të fuqizuar produktet “Made in Albania”.🇦🇱
🙌🏻Së bashku mund të krijojmë një ekosistem reciprokisht të dobishëm, duke zgjedhur produktet vendase. 🌱
BACK TO NEWS