Info Day dhe takime monitoruese në qytetin e Korçës

Stafi i AIDA-s dhe EEN – Albania, realizoi më datë 10 korrik 2019 takime monitoruese, follow-up dhe asistimi pranë kompanive MjaltI Morava dhe Mastor Sh.p.k, në qytetin e Korcës.

Stafi mbajti një seminar informues për bizneset e rrethit Korcë, mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve, granteve dhe sherbimeve të tjera që AIDA ofron në mbështetje të NVM-ve shqiptare.

BACK TO NEWS