“Intertex Portugal 2023”, Panairi Ndërkombëtar i Industrisë së Tekstilit

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton që në datat 31 maji – 02 qershor 2023, do të organizohet “Intertex Portugal 2023”, Panairi Ndërkombëtar i Industrisë së Tekstilit, i cili do të mbahet në Portugali.

“Intertex Portugal 2023”, i cili përfshin të gjitha produktet dhe shërbimet e tekstilit, do të bëjë bashkë profesionistët dhe prodhuesit më të mëdhenj dhe rëndësishëm të këtij sektori. Kompanive ekspozuese do ju jepet një rmundësi unike eksporti, së bashku me aksesin në rrjete të reja dhe bashkëpunime biznesi.

Kompanitë e interesuara për pjesëmarrje, lutemi të vizitojnë faqen zyrtare.

BACK TO NEWS