Interwine – International Wine & Spirits Exhibition, 3 – 5 qershor 2019, Kinë

Interwine është ekspozita më e madhe dhe më e vjetër profesionale e verës në Kinë, e cila organizohet dy herë në vit, sesioni i pranverës dhe vjeshtës. Sesioni i 22-të i Interwine China do të organizohet 3 deri më 5 qershor 2019, në kompleksin Pazhou të importit dhe eksportit të Kinës.

Ekspozita prej tre ditësh, me një sipërfaqe ekspozimi prej 50.000 m2, tërheq ekspozues nga 52 vende dhe më shumë se 50.000 vizitorë profesionistë dhe grupe blerësish. Interwine është më shumë se një ekspozitë 3-ditore, është një platformë për veraritë, importuesit, shpërndarësit, shoqatat tregtare dhe degustatorët nga e gjithë bota për të ngritur rrjetëzimin e tyre në Kinë.

Ekspozita Interwine – International Wine & Spirits, e themeluar në vitin 2005, është mbajtur për 21 seanca me arritje të jashtëzakonshme dhe njohje të lartë.

Ky event ofron mundësi të ndryshme për blerësit për të takuar prodhuesit kryesorë nga e gjithë bota duke marrë pjesë në të gjitha llojet e ngjarjeve profesionale. Ai sjell shumë mundësi biznesi për prodhuesit e verës që janë të prirur për të hyrë në tregun kinez dhe lehtësuar bashkëpunimin me partnerët e tyre kinezë. Gjithashtu, për të zbuluar mbi 10,000 marka të ndryshme të verës.

Për më shumë vizitoni linkun: interwine.org

BACK TO NEWS