Një vit pas implementimit të investimit të kompanisë koreano jugore “Yura Corporation Albania”

Një vit pas implementimit të investimit të kompanisë koreano jugore “Yura Corporation Albania” në Shqipëri, një ndër kompanitë lider në botë për prodhimin e elementeve elektrike të automjeteve. Në video gjeni mesazhin e Drejtorit Ekzekutiv të AIDA-s Z. Sokol Nano një vit pas çeljes së kompanisë dhe mbështetjen për investimet e huaja që jep AIDA në vend.

BACK TO NEWS