Panairi i Energjisë , Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ishte pjesë e Panairit të Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022, që u zhvillua në datat 11-12 nëntor, në Pallatin e Kongreseve, i organizuar nga Iceberg Exhibitions.

AIDA mori pjese në panair me një stende informuese, duke iu ardhur në ndihmë me informacione mbi investimet strategjike në Shqipëri dhe kryesisht në sektorin e energjisë, të gjithë palëve të interesuar që vizituan stendën tonë.

BACK TO NEWS