Panairi i hotelerisë “XENIA”, në Athinë, Greqi

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton që në datat 25-27 nëntor 2023, do të zhvillohet panairi i hotelerisë “XENIA”, në Athinë, Greqi. Kompanitë ekspozuese do t’i pëkasin kategoriv si: ndërtim, dekor, energji, automatizim, pajisje hotelerie, makineri dhe pajisje kuzhine, ushqim dhe pije, si dhe teknologji dixhitale.

 

Në këtë panair profesionistët nga sektori i hoteleve do të kenë mundësinë të kontaktojnë me kompanitë lidere që ofrojnë pajisje hoteliere, zgjidhje teknologjike dhe shërbime online, kompani të specializuara në ndërtim, rinovim dhe kursim energjie, si dhe furnitorë të industrisë ushqimore, shërbimet e të cilëve zbatohen. në fushat kryesore të funksionimit të hotelit dhe kijojnë kontrata bashkëpunimi mes tyre.

 

Kompanitë e interesuar për të qënë pjesë e panairit, do të gjejnë më shumë informacion në linkun: https://www.xenia.gr/en/

BACK TO NEWS