Panairi ndërkombëtar “Green Days 2019”, 22 – 24 mars 2019, Poloni

Panairi “Green Days 2019” i cili do të mbahet në datat 22 – 24 mars 2019, në Ptak Warsaw Expo, i kushtohet arkitekturës se kopshtarisë dhe peisazhit. Green Days do të paraqes tre ditë pune mbi dizajnin, trajnime, prezantim lulesh, lule medicinale, makinave për kujdesin ndaj gjelbërimeve, takime me pjesëmarrës, konferenca tematike, takime B2B dhe B2C.

Kjo ngjarje ofron mundësi njohjeje dhe arritjejen e tregjeve të reja, shkëmbime dhe ndarje të eksperiencave, kontakte të vlefshme, informacione dhe lidhjen e marrëdhënieve të forta biznesi me partnerët kryesorë.

ër më shumë informacion vizitoni linkun: Green_Days_2019 ose plotësoni formularin e aplikimit: Green_Days_2019

BACK TO NEWS