PGIE&CIFA ZHENGZHOU 2024

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) ju informon se do të zhvillohet Ekspozita Ndërkombëtare e Produkteve të Zonave Gjeografike të Mbrojtura dhe Ekspozita Ndërkombëtare e Importit të Ushqimit e Produkteve Bujqësore 2024, në datat 11-13 tetor 2024, në Henan, Kinë.
Ekspozitat mbulojnë një gamë të gjerë të ushqimeve dhe pijeve, duke përfshirë produkte me tregues gjeografikë, produkte bujqësore dhe ushqimore të importuara dhe tregtinë e shërbimeve. PGIE&CIFA do të mbledhë forcat e industrisë dhe do të integrojë burimet me një pamje të re, duke e bërë ekspozitën dhe konferencën një platformë gjithëpërfshirëse për ndërmarrjet e importuara ushqimore dhe bujqësore nga e gjithë bota, për të kuptuar statusin e konsumit, tendencat e zhvillimit, lidhjen tregtare dhe shkëmbimet e ndërmarrjeve qeveritare në Kinë.
Për më shumë informacion, vizitoni faqet zyrtare www.cgiiaexpo.com dhe www.importfoodfair.com ose kontaktoni në adresën e email-it: info@goldenexpo.com.cn
BACK TO NEWS