Shprehje interesi për partnerë tregtar nga kompania polake NOXER

Shprehje interesi për partnerë tregtar nga kompania polake NOXER
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se kompania polake NOXER, ka shprehur interes në gjetjen e partnerëve tregtar shqiptar për eksportimin e produkteve të kompanisë.
Kompania NOXER, ka 20 vite eksperiencë në prodhimin e pajisjeve të shpimit me diamant, për prodhimin e mobiljeve, transformimin e gurëve, etj.
Ftohen të gjitha kompanitë shqiptare të interesuara për bashkëpunim dhe partneritet, të paraqesin interesin e tyre në adresën zyrtare: info@aida.gov.al.
Për më shumë informacion rreth kompanisë NOXER, vizitoni faqen web: https://www.noxer.eu/.
BACK TO NEWS