Shqipëria pjesë e EXPO2020 Dubai

Sot, më datë 30 maj 2019, u nënshkrua kontrata e pjesëmarrjes së Shqipërisë në EXPO2020 Dubai, nga Z. Sokol Nano, Drejtori Ekzekutiv i AIDAs, në rolin e Komisarit të Përgjithshëm për Shqipërinë EXPO2020. EXPO2020 Dubai do të jetë një event ndërkombëtar i një standarti shumë të lartë dhe pjesëmarrja e Shqipërisë shënon një hap të rëndësishëm për prezantimin e potencialit të vendit tonë.

BACK TO NEWS