“Sigep – International Trade Show of Artisan Gelato, Pastry, Chocolate, Bakery and the Coffee World”, 19-23 Janar 2019

Zhvilohet në datat 19 – 23 Janar 2019, Panairi Ndërkombëtar Sigep në Rimini, Itali. Sigep mbledhë nga e gjithë bota artizan të përgatitjes së bukes, akulloreve, çokollatave, ëmbëlsirave dhe kafesë.

Edicioni i 40-të i eventit Sigep, është një ngjarje e dedikuar ekskluzivisht për profesionistë që paraqesin tendencat më të fundit të teknologjinë dhe produkteve.

Bëhuni pjesë e këtij panairi për të krijuar gjithashtu, kontakte të reja duke zgjeruar nivelet e bashkëpunimit në tregun ndërkombëtar në këtë industri.

Për më shumë informacion vizitoni linkun:en.sigep.it/sigep/info

BACK TO NEWS