Takime B2B

20 kompani biznesi nga shtetet: Bullgari, Greqi; Qipro dhe Maqedonia e Veriut ishin sot të pranishme në Tiranë për t’u takuar me kompani Shqiptare.

Në këtë aktivitet të organizuar në kuadër të Projektit Balkan Med e-Business Pages financuar nga BE, ishin pjesë edhe AIDA e Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, për të prezantuar shërbimet dhe suportin për të gjithë kompanitë e huaja prezente në takim.

BACK TO NEWS