After-Care me vizita permbyllëse në qytetin e Lezhës

Në vijim të takimeve në ndihmë të investitorit të huaj dhe vendas, programi After Care në bashkëpunim me qeverisjen vendore, ka zhvilluar vizita me kompani të përzgjedhura në qytetin e Lezhës, përkatësisht Amarilto dhe kantina e verës Kallmet.

Gjatë vizitave u njohen me aktivitetin e kompanisë Amarilto, në konservimin e frutave dhe perimeve, si dhe synimet për të realizuar linjën “Made in Albania” duke investuar në cilësinë e produkteve dhe makinerive të reja.

BACK TO NEWS