Panairi ndërkombetarë tregtar “ANUGA”, 05 – 09 tetor 2019, Köln, Gjermani

ANUGA është panairi kryesor ndërkombëtar dhe më i madhi i industrisë ushqimore dhe pijeve, i cili do të mbahet më 05 – 09 tetor 2019 në Köln të Gjermanisë.

Ky panair është i hapur për vendimmarrësit (menaxhim, blerje / prokurim, menaxhim të dyqaneve, shitje dhe marketing) nga sektorët e mëposhtëm të industrisë ushqimore dhe pijeve: tregtia me pakicë dhe shumicë, kooperativa tregtare, farmaci dhe dyqane të ushqimit të shëndetshëm, përfaqësues të tregtisë së ushqimit dhe pijeve, import dhe eksport të ushqimit dhe pijeve, tregti të kualifikuara ushqimore, industrinë e prodhimit të ushqimit dhe pijeve dhe furnizuesit në industrinë e ushqimit dhe pijeve.

Temat do të reflektojnë tendencat aktuale të industrisë së ushqimit dhe pijeve. Përveç kësaj, ANUGA dëshmon një fokus të qëndrueshëm në trendet e industrisë së së ardhmes. Për ekspozuesit, temat e trendit janë një vlerë e shtuar, pasi kompanitë mund të gjenerojnë shikueshmëri shtesë përmes ekspozimit të kërkimit dhe broshurave të lidhura me trendin, përveç vendosjes në një zonë qëndrimi. ANUGA ofron një spektër të gjerë informacionesh, argëtimi dhe përvoja për më shumë se 5 ditë në mbi 165,000 vizitorë.

Për më shumë informacion vizitoni linkun e meposhtem: http://show.anuga-2019.com

BACK TO NEWS