Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Qendrën Ndërkombëtare të Tregtisë në Shqipëri (ITC) dhe mbështetjen e Programit Zvicerian të Promovimit të Importeve (SIPPO), do të organizojnë Pavijonin e Shqipërisë në një nga panairet më të mëdhenj të ushqimit organik dhe bimëve aromatike & medicinale “BIOFACH 2024

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Qendrën Ndërkombëtare të Tregtisë në Shqipëri (ITC) dhe mbështetjen e Programit Zvicerian të Promovimit të Importeve (SIPPO), do të organizojnë Pavijonin e Shqipërisë në një nga panairet më të mëdhenj të ushqimit organik dhe bimëve aromatike & medicinale “BIOFACH 2024”, i cili do të mbahet në datat 13-16 Shkurt 2024, Nuremberg, Gjermani.

Ju ftojmë të vizitoni stendën shqiptare dhe kompanitë pjesëmarrëse në pavijonin “Medicinal and Aromatic Plants”, Hall 5, Stenda 5-171.

BACK TO NEWS