Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton mbi organizimin e panairit të ushqimit dhe pijeve “Anuga 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 07-11 tetor 2023, në Cologne, Gjermani.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton mbi organizimin e panairit të ushqimit dhe pijeve “Anuga 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 07-11 tetor 2023, në Cologne, Gjermani.

“Anuga” është panairi më i madh dhe rëndësishëm në botë për industrinë e ushqimit dhe pijve, i cili bën bashkë kompanitë më të mëdha ndërkombëtare të kësaj industrie.

Ky panair do të ofrojë mundësi për t’u njohur me risitë e produkteve, tendencat e ushqimit, si edhe të krijoni kontakte bashkëpunimi.

Për më shumë informacion vizitoni linkun e panairit: https://www.anuga.com/ .

BACK TO NEWS