Albanian Investment Development Agency Announces Outreach Campaign in Spain from 18-26 June 202

The Albanian Investment Development Agency (AIDA) is pleased to announce an outreach campaign in Spain from June 18-26, 2024, specifically targeting Spanish hoteliers with a keen interest in expanding their operations to Albania. This campaign aims to showcase Albania as a premier destination for tourism investment and to highlight the unique opportunities available in our […]

𝑭𝒕𝒆𝒔𝒆̈ 𝒑𝒆̈𝒓 𝒑𝒋𝒆𝒔𝒆̈𝒎𝒂𝒓𝒓𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝒔𝒕𝒆𝒏𝒅𝒆̈𝒏 𝒆 𝒑𝒆̈𝒓𝒃𝒂𝒔𝒉𝒌𝒆̈𝒕 𝒏𝒆̈ 𝑷𝒂𝒏𝒂𝒊𝒓𝒊𝒏 “𝑨𝒈𝒓𝒐 𝑻𝒆𝒄𝒉 & 𝑵𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝑬𝒙𝒑𝒐”, 𝒕𝒆̈ 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒖𝒂𝒓 𝒏𝒈𝒂 𝑨𝑰𝑫𝑨

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se do të jetë pjesëmarrëse me stendë në Panairin “Agro Tech & Natural Expo”, që organizohet nga Expocity Albania në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë dhe AgroPark, në datat 16 -18 maj 2024, Farkë. Edicioni i 5-të i këtij panairi vjetor, bashkon fermerët, prodhuesit, shpërndarësit, artizanët në funksion të […]

Forumi i Biznesit në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poznan – 4 korrik 2019

Kemi nderin t’ju ftojmë për të marrë pjesë në Forumin e Biznesit, i cili do të mbahet më 4 korrik, si pjesë e Samitit të Ballkanit Perëndimor në Poznań. Për disa ditë, Poznań do të bëhet qendra e eventeve të Bashkimit Evropian dhe Ballkanit. Do të mirëpresim delegacione qeveritare, përfaqësues të organizatave civile dhe sipërmarrës […]

Social Media