Disa nga panairet më të rëndësishëm kombëtar

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju njeh paraprakisht me disa nga panairet më të rëndësishëm kombëtar, që do të zhvillohen përgjatë vitit 2023.

AIDA fton të gjitha bizneset shqiptare, të marrin pjesë në keto panaire, për të prezantuar produktet dhe shërbimet që ju ofroni, si edhe për të krijuar kontakte bashkëpunimi me bizneset pjesëmarrëse vendase dhe të huaja.

BACK TO NEWS