Sllovenia, do të zhvillohej aktivitetin ndërkombëtar te bletarëve të rinj

AIDA, njofton se në datat 03 – 07 korrik 2023, në Slloveni, do të zhvillohet aktiviteti ndërkombëtar i bletarëve të rinj “12th International Meeting of Young Beeskeepers”, e organizuar nga Shoqata sllovene e bletareve.

Qëllimi i aktivitetit është të rrisë dhe zhvillojë një brez të rinjsh bletarë, t’i ofrojë njohuritë më të fundit bletarëve të rinj, si dhe t’i ndihmojë të rinjtë që e duan këtë profesion me aftësitë e mbajtjes dhe të kuptuarit të bletëve.

Aktiviteti do të zhvillohet në formën e konkursit, ku ekipet do të formohen në bazë të shteteve pjesëmarrëse, të cilat do të garojnë dhe vlerësohen si ekip, si edhe individualisht.

Për më shumë informacion mbi mënyrën dhe afatet e regjistrimit, tarifën e pjesëmarrjes, si dhe çdo informacioni tjetër të nevojshëm, vizitoni linkun: https://en.czs.si/imyb2020/

BACK TO NEWS