Dita e dytë në BIOFACH 2024

Dita e dytë në BIOFACH 2024 është në lëvizje të vazhdueshme, me takime domethënëse dhe të frytshme biznesi.
AIDA dhe kompanitë pjesëmarrëse po zhvillojnë diskutime të thella, duke eksploruar partneritete të reja dhe shkëmbyer njohuri mbi potencialin e pasur të bujqësisë shqiptare.
Qëndroni të sintonizuar për përditësimet, ndërsa ne vazhdojmë të ndërtojmë marrëdhënie biznesi dhe të shfaqim më të mirën e asaj që rajoni ynë ka për të ofruar.
BACK TO NEWS