Dita e parë në BIOFACH 2024

Udhëtim i jashtëzakonshëm ka qenë dita e parë në BIOFACH 2024
AIDA është krenare që ka promovuar bimët mjekësore dhe vajin e ullirit më të mirë të Shqipërisë, së bashku me gjashtë kompanitë përfaqësuese të jashtëzakonshme.
Sot ishte vetëm fillimi i udhëtimit tonë 3 ditor, nga diskutimet tërheqëse, tek takimet produktive B2B.
Kushtojini vëmendje për më shumë detaje, ndërsa ne vazhdojmë të ndajmë karakteristikat e bujqësisë shqiptare me botën.
BACK TO NEWS