Drejtori Ekzekutiv i AIDA-s, Znj. Laura Plaku (Saro), mirëpriti në një takim Znj. Antje Wandelt, e deleguar e biznesit gjerman për Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë.

Drejtori Ekzekutiv i AIDA-s, Znj. Laura Plaku (Saro), mirëpriti në një takim Znj. Antje Wandelt, e deleguar e biznesit gjerman për Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë.

Qëllimi i takimit ishte diskutimi mbi forcimin dhe rritjen e bashkëpunimit dypalësh për hyrjen në tregun shqiptar të investitorëve gjermanë, si edhe mbi promovimin e sipërmarrësve shqiptarë që duan të zgjerojnë biznesin e tyre në Shkup. Gjatë takimit u diskutua edhe për eventin “SUBEX 2023”, si një mundësi për pjesëmarrje të disa bizneseve shqiptare.

Në përfundim të takimit, u dakordësua mbi vijimin e bashkëpunimit institucional për mbështetjen e sipërmarrësve të dy vendeve.

BACK TO NEWS