Ekspozita Ndërkombëtare e Importit në Kinë (CIIE), 5 – 10 nëntor 2019, Kinë

Ekspozita e dytë Ndërkombëtare e Importit në Kinë (CIIE), do të mbahet në Shangai në datat 5 – 10 nëntor 2019. Kjo ekspozite do të përfshijë fushat ekspozuese të Cilësisë së jetës, Pajisjet, Automobilistikë, Ushqime dhe Produkte Bujqësore, Pajisjet Mjekësore dhe Produkte Shëndetësore, Tregti në Shërbime, Sci-tech Life.

Ekspozita e Dytë Ndërkombëtare e Importit në Kinë (CIIE), është ekspozita e parë e importit në botë që mbahet në nivel kombëtar dhe një risi në historinë e tregtisë globale. Është një vendim i rëndësishëm i bërë nga Kina, për të mbështetur fuqimisht liberalizimin e tregtisë dhe globalizimin ekonomik dhe në mënyrë aktive të zgjerojë qasjen e tregut në pjesën tjetër të botës. Ajo lehtëson vendet dhe rajonet në mbarë botën për të forcuar bashkëpunimin ekonomik dhe tregtar, për të çuar përpara një ekonomi botërore të hapur dhe për të mbështetur globalizimin ekonomik. Në vitin 2018, Ekspozita CIIE Enterprise & Business kishte 7 seksione ekspozimi me një sipërfaqe prej 270,000 metra katrorë. Në këtë ekspozitë morën pjesë 3,617 kompani nga 151 shtete dhe rajone dhe shuma e marrëveshjeve të qëllimshme arriti në 57.83 miliardë dollarë.

Kina sinqerisht mirëpret delegatët e qeverisë, komunitetet e biznesit, ekspozuesit dhe blerësit nga e gjithë bota për të marrë pjesë në CIIE dhe për të eksploruar tregun kinez, duke ofruar treg të ri për vendet dhe rajonet për të kryer biznes, për të forcuar bashkëpunimin dhe për të promovuar prosperitetin e përbashkët të ekonomisë botërore dhe tregtisë.

BACK TO NEWS