Ftesë pjesëmarrje për kompanitë shqiptare në eventin “Balkan Business Awards 2020”

Kompania Bullgare Vip Communication Ltd, organizon eventin “Balkan Business Awards 2020”, më 5 mars 2020, Sofje. Ky event vjen si një mundësi për sipërmarrjet shqiptare për të qënë pjesë e garës ballkanike për bizneset.“Ballkan Business Awards” është një nismë që synon të bëj bashkë biznese nga vende të ndryshme të Ballkanit për të konkurruar mes tyre në disa kategori.

Kompania Bullgare Vip Communication Ltd, organizon eventin “Balkan Business Awards 2020”, më 5 mars 2020, Sofje. Ky event vjen si një mundësi për sipërmarrjet shqiptare për të qënë pjesë e garës ballkanike për bizneset.“Ballkan Business Awards” është një nismë që synon të bëj bashkë biznese nga vende të ndryshme të Ballkanit për të konkurruar mes tyre në disa kategori.

Qëlimi i këtij eventi është të rrisë baskëpunimin mes sipërrmarrjeve të vendeve të ballkanit dhe t’u mundësojë atyre më shumë kontakte. Gjatë eventit do të mundësohen dhe takime B2B ndërmjet kompanive pjesëmarrëse.i.

Afati i fundit për të aplikuar është data 20 shkurt 2020

Për më shumë informacion mbi kushtet e pjesëmarrjes lutem na kontaktoni në adresën zyrtare të e-mailit: info@aida.gov.al

BACK TO NEWS