Mundësi bashkëpunimi me kompani bullgare

Në takimet e zhvilluara më datë 30 janar 2020, mes Misioneve Diplomatike dhe kompanive bullgare, në kuadër të forumit të biznesit të mbajtur në Sofje, disa kompani bullgare kanë shprehur interes për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare.

Kjo do të ishtë një mundësi e shkëlqyer për kompanitë shqiptare që operojnë kryesisht në fushën e energjisë, teknologjisë, sigurisë, mbrojtjes dhe edukimit për t’u zgjeruar në tregun ndërkombëtar.

AIDA ju fton të njiheni me kompanitë bullgare që kanë shprehur interes për partneritet me kompanitë shqiptare, duke klikuar linkun: Link Pdf, Aida

BACK TO NEWS