Fushata e promovimeve AIDA

Vjeshta, stina e të vjelave na risjell në vëmendje se duhet të jemi blerës të zgjuar duke përzgjedhur produktet vendase.

Blini nga bujqit shqiptarë për të konsumuar shëndetshëm, përkrahur bujqësinë,ekonominë e fermerëve lokalë dhe si rrjedhojë zhvillimin e qëndrueshëm të vendit.

Jepja besën bujkut!

BACK TO NEWS