AIDA, takim monitorues në kompaninë Muça Sh.p.k

Stafi i AIDAs vizitoi sot kompaninë “Muça” Sh.p.k, si përfitues i fondit të Konkurrueshmërisë, e cila operon në sektorin e prodhimit të dyshekëve, jastekeve dhe aksesorëve të tyre.

Kompania ka reth 60 punëtorë aktualisht, por që numri i tyre ndryshon me rritje në varesi të sezonit të punës. Kjo kompani është eksportuese në Itali dhe synon të zgjerohet në tregjet në rajonin e Ballkanit.

BACK TO NEWS